Saklıkent Rafting

TURLARIMIZ %50 İNDİRİMLİDİR. TURLARIMIZIN TAMAMINI İNCELEMEK İÇİN VE ONLİNE SATIN ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN. WWW.SAKLIKENTTURIZM.COM

 

1990 yılından bu güne Saklıkent' te restaurant, rafting, camping ve tur gibi bir çok aktiviteyi yerli ve yabancı ziyaretçilerimize en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz.

 

Ulutaş Turizm Seyahat Acentası olarak rafting aktivitelerini en iyi şekilde sunmaktayız. Tüm müşterilerimiz sigortalanmıştır. Rafting aktivitelerinde müşterilerimize verdiğimiz önem ile tam güvence altında tutmak için gereken tüm özveriyi göstermekteyiz.

 

Yaz sıcağında size rafting yapmayı öneriyoruz. Kendinizi canlı ve dinamik hissetmenizi sağlayacaktır. 
River rafting, heyecan verici ve eğlendirici bir alternatif olmakta. 

  • 45 dakika, 1 buçuk saat veya 3 saatlik rafting parkurlari
  • güvenli ve eglenceli
  • profesyonel rehberler esliginde
  • servis ile ulasim
  • 5 ile 70 yas arasi herkes katilabilir
  • 45 dk. ve 1 buçuk saatlik parkurda çamur banyosu 3 saatlik parkurda karpuz, içki molasi ve çamur banyosu servislerimiz vardir.
  • Hepinizi davet ediyoruz!

 

Saklıkent'te rafting heyecanı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde tatil yapan tatilci ve turistler, Saklıkent Kanyonu'ndan çıkan Karaçay'ın serin sularında şişme botla rafting yapıyor. 

Türkiye'deki doğa harikalarından Saklıkent'e gelen tatilci ve turistlere önce rafting hakkında uygulamalı bilgi veriliyor. Daha sonra suya bırakılan şişme botlara binilerek dalgalarla mücadele başlıyor. Grup halinde raftinge başlayanlar, su hızlı aktığı için zamanla birbirinden kopuyor. Bazı raftingciler şişme botları birbirine bağlayarak çocuklarıyla da bu heyecanı yaşama fırsatı buluyor. 

Rafting sırasında ana su kanalından çıkan bazı turistler ise geri dönmek için büyük çaba gösteriyor. Botları suyla sürüklenenler koşarak yakalamak zorunda kalırken, suya dönüş başlangıçtaki kadar kolay olmuyor. 

5 km 30 dakika! 
5 kilometrelik parkuru ortalama 30 dakikada geçen turistler, daha sonra Karaçay'ın serin sularına atlayarak serinliyor. 

  Fotoğraflar
  Google Map
  Saklıkent Rafting
Saklıkent Rafting
Rafting
Saklıkent Safari


  Haberler


    Usd:     Euro:     Pound: Saklıkent: Dalyan


Fethiye safari       Fethiye trips       Saklıkent rafting       Saklıkent kanyon rafting       Saklıkent aktivite rafting